Kedibalıkları Sitesi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > BİZİMLE PAYLAŞIN > Kedi Balığı Gördüm!!!
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: İstanbul Tropikal Akv.da Cory.trili.,sterbai,kuhli
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İstanbul Tropikal Akv.da Cory.trili.,sterbai,kuhli

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Aguila Negra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İstanbul Tropikal Akv.da Cory.trili.,sterbai,kuhli
    Gönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 11:11am
Orjinalini yazan: volkantr34

Suavi abi sağolsun iyidir hoştur ama bir türlü trilinieatuslarının julii olmadığına ikna edemedim.. :) Bende julii diye almıştım. :) Trilinieatuslarda güzel Thumbs Up

Sadece Suavi değil müşterileri de benim gibi olunca böyle oluyor,
Gerçekten alırken hiç sterbai ye benzemiyordu,çok daha açık renk ve küçük benekli idi,veya bana öyle görünmüştü.

Serdar MUMCU
Yukarı Dön
volkantr34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı volkantr34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 6:09pm
Suç sende değil Serdar abi bende orda yanılgıya düştüm.. Neden düştüm , zaten acelem vardı , matea'yı görünce şaşırdım bi yandan sterbai'yi görünce trilineatuslarla beraber şekil karmaşası yaşadımda julii diye aldım :)) Karambole geldim yani :) 
Yukarı Dön
canerbalıkcı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı canerbalıkcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2010 Saat 9:49am
Corydoras Pandalar 2 lira mı yani şimdi? Stern Smile
Caner BALIKÇI

Corydoras bağışları kabul edilir..
Yukarı Dön
gulay Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 290
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gulay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2010 Saat 11:36am
Orjinalini yazan: canerbalıkcı

Corydoras Pandalar 2 lira mı yani şimdi? Stern Smile

Evet bu ilanı açtığım tarihte öyleydi ama çok ufak yavrular tabii. O zamandan beri uğramadım gerçi, elllerinde ne var ne yok ve ne kadar bilmiyorum... 

Gülay Baran
-Discus 130x50x50
-Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50
-Nano Bitkililer
Yukarı Dön
sezginyavuz Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sezginyavuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2010 Saat 7:07pm
Bu Zuhuratbaba caddesi Bakırköy Zuhuratbaba mezarlığının orada sanırım. Carousel'e çok yakındır o zaman. En yakın sürede coydoraslar için bir ziyarette bulunmayı düşünüyorum.

Tebrik Edenler: gulay,
Yukarı Dön
volkantr34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı volkantr34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2010 Saat 6:57am
Aynen öyle Sezgin kardeşim.. Bu arada senin kedici olduğunu bilmiyordum. :) Sahibinin ismi Suavi'dir.Suavi abime selamlarımı iletirsen sevinirim. THY'den kel Volkan dersen hatırlar. :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.60
Copyright ©2001-2009 Web Wiz