![]() |
İstanbul Tropikal Akv.da Cory.trili.,sterbai,kuhli |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Aguila Negra
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aguila Negra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: İstanbul Tropikal Akv.da Cory.trili.,sterbai,kuhliGönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 11:11am |
Sadece Suavi değil müşterileri de benim gibi olunca böyle oluyor, Gerçekten alırken hiç sterbai ye benzemiyordu,çok daha açık renk ve küçük benekli idi,veya bana öyle görünmüştü. |
|
|
Serdar MUMCU
|
|
![]() |
|
volkantr34
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09 Kas 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkantr34
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 6:09pm |
|
Suç sende değil Serdar abi bende orda yanılgıya düştüm.. Neden düştüm , zaten acelem vardı , matea'yı görünce şaşırdım bi yandan sterbai'yi görünce trilineatuslarla beraber şekil karmaşası yaşadımda julii diye aldım :)) Karambole geldim yani :)
|
|
![]() |
|
canerbalıkcı
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2009 Şehir: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canerbalıkcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2010 Saat 9:49am |
|
Corydoras Pandalar 2 lira mı yani şimdi?
|
|
|
Caner BALIKÇI
Corydoras bağışları kabul edilir.. ![]()
|
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2010 Saat 11:36am |
Evet bu ilanı açtığım tarihte öyleydi ama çok ufak yavrular tabii. O zamandan beri uğramadım gerçi, elllerinde ne var ne yok ve ne kadar bilmiyorum... |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
sezginyavuz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26 Tem 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginyavuz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2010 Saat 7:07pm |
|
Bu Zuhuratbaba caddesi Bakırköy Zuhuratbaba mezarlığının orada sanırım. Carousel'e çok yakındır o zaman. En yakın sürede coydoraslar için bir ziyarette bulunmayı düşünüyorum. Tebrik Edenler: gulay, |
|
![]() |
|
volkantr34
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09 Kas 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkantr34
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2010 Saat 6:57am |
|
Aynen öyle Sezgin kardeşim.. Bu arada senin kedici olduğunu bilmiyordum. :) Sahibinin ismi Suavi'dir.Suavi abime selamlarımı iletirsen sevinirim. THY'den kel Volkan dersen hatırlar. :)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |