![]() |
İstanbul Tropikal Akv.da Cory.trili.,sterbai,kuhli |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: İstanbul Tropikal Akv.da Cory.trili.,sterbai,kuhliGönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 2:21pm |
|
Görülen Kedi Balığı: Corydoras trilineatus, sterbai Adeti: 15 (tür başına) Boyu: 3 cm Fiyatı: 5 TL Görüldüğü Akvaryumcu: Tropikal Akvaryum Akvaryumcunun İli/Semti: İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba (Tel: 0212 5423334) Görülen Kedi Balığı: Corydoras panda, albino, bronz (kendi üretimleri) Adeti: 20 (tür başına) Boyu: 2-3 cm Fiyatı: 2 TL Görüldüğü Akvaryumcu: Tropikal Akvaryum Akvaryumcunun İli/Semti: İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba (Tel: 0212 5423334) Görülen Kedi Balığı: Kuhli (Pangio kuhlii) Adeti: 10 Boyu: 8-10 cm Fiyatı: 2 TL Görüldüğü Akvaryumcu: Tropikal Akvaryum Akvaryumcunun İli/Semti: İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba (Tel: 0212 5423334) Görülen Kedi Balığı: Albino vatoz Adeti: 5-10 Boyu: 6-7 cm Fiyatı: 8,5 TL Görüldüğü Akvaryumcu: Tropikal Akvaryum Akvaryumcunun İli/Semti: İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba (Tel: 0212 5423334) Görülen Kedi Balığı: Eel Adeti: 5-10 Boyu: 10-12 cm Fiyatı: 5 TL Görüldüğü Akvaryumcu: Tropikal Akvaryum Akvaryumcunun İli/Semti: İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba (Tel: 0212 5423334) Düzenleyen gulay - 07 Oca 2010 Saat 3:46pm |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 3:14pm |
|
O balık julii değil,trilineatus olacak Gülay abla.Düzeltirsen sevinirim.
![]() |
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 3:45pm |
|
Oldu düzelteyim Onurcum... Tabii gidenler sahibi Suavi Bey'e julii diye belirtirlerse iyi olur, yanlış anlama olmasın sonra...
|
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
Aguila Negra
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aguila Negra
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2010 Saat 5:34pm |
|
Trilenatus ta var,Julii de var dı,15 gün kadar önce son 3 tane Julii kalmıştı ben aldım.
Bu mekanı bilen ve ilgilenenlerin ara sıra ziyaret etmesini öneririm. |
|
|
Serdar MUMCU
|
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2010 Saat 5:54pm |
|
Şu juliilerin fotoğrafını görsek iyi olacak. +1 Diyenler: thordius, |
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
Aguila Negra
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aguila Negra
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2010 Saat 6:18pm |
Benim sizin kadar uzman olduğum elbetteki söylenemez ancak pandaların arasına nasıl matae karışmış ise trilenatus ların arasına da karışmış farklı 3 tane vardı aldım,resimlerden julii ye benzettim, fotoğraflayabilmeyi başarırsam akşam eklerim. Tarif olarak,trilenatustan farkı,ilk görünen enine tek çizgisi var,sırt yüzgeci koyu değil |
|
|
Serdar MUMCU
|
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2010 Saat 6:21pm |
|
Metae yaygın bir tür yurt dışında karışması doğal karşılanabilir ancak julii zaten çok çok az hobicinin elinde var ve aktif olarak üretimi yapılmıyor.O yüzden haliyle şüpheyle yaklaşıyorum.
|
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
Aguila Negra
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aguila Negra
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2010 Saat 6:23pm |
|
Serdar MUMCU
|
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2010 Saat 10:20pm |
|
Bu balık sterbai Serdar Bey.
|
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
volkantr34
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09 Kas 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkantr34
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 1:38am |
|
Suavi abi sağolsun iyidir hoştur ama bir türlü trilinieatuslarının julii olmadığına ikna edemedim.. :) Bende julii diye almıştım. :) Trilinieatuslarda güzel
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |