![]() |
Sirke sineği larvası |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: Sirke sineği larvasıGönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 6:17pm |
|
Evde canlı yem kültürü edinmek için çok güzel bir alternatif.Tek dezavantajı kapağı açtığınızda kaçan sirke sinekleri olsa gerek. |
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 6:58pm |
|
Çok ama çok güzel bir yazı oldu, tam bir belgesel tadında
Buradaki püf nokta balıkların pupa haline gelmiş sineklere rağbet etmemesi, bunun yerine larva halini tercih etmesi. Bu önemli noktayı da paylaştığınız için çok teşekkürler. Ayrıca hasat edilmiş larvaların görüntüsü çok güzel, balıklarınız için tam bir ziyafet olacak |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 8:58pm |
|
Bir de sormayı unutmadan balıkları topladığın fırçanın herhangi bir özelliğivar mı Mustafa abi?
|
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
mustafamutlu
Moderator
Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2009 Şehir: BURSA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafamutlu
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2010 Saat 3:54pm |
|
Onur, Besi yerinin kapağında sineklerin rahatça girip çıkabilecekleri delik mevcut .İstedikleri gibi girip çıkıyorlar, kovsan da gitmiyorlar zaten
Suluboya fırçasıda sıradan adi bir fırça hiçbir özelliği yok.
|
|
|
MUSTAFA MUTLU
NİLÜFER / BURSA |
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2010 Saat 3:56pm |
|
Onlar kovsak da gitmez zaten de annem beni kovarsa gitmem gerekebilir.
![]() |
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2010 Saat 3:59pm |
|
Ben belli etmeden denemeyi düşünüyorum çünkü balkonda bana ait fazlaca eşya var; kumlar kayalar eski filtre gibi. O açıdan kendime uygun, dikkat çekmeyen bir köşe bulmam lazım
![]() |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |