![]() |
Anasayfa Seçenekleri |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Yazar | |
nasdaq77
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Anasayfa SeçenekleriGönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 11:17pm |
|
Bu konuda nacizane bende fikrimi beyan edeyim müsadelerinizle! 1 ve 2 nolu örnekler sayfa düzeni olarak zaten birbiri ile aynı şablona göre dizayn edilmiş!
3 ve 4 nolu örneklerin ise ayrı tasarımlar olduğu belli.
Yani aslında 3 farklı seçenek var durumu söz konusu. Web tasarımı konusunda çok şey bilmem ama araştırma yaparken oldukça farklı örneklere rastlıyorum bir şekilde kafamda siteyi ilk gördüğümde nasıl bir site olduğu hakkında bazı fikirler beliriyor.Ki zaten biz yada dizaynı uyarlayacak kişiler bu tasarımları bizim konumuza uyarlarken fazlası ile değişiklik yapacaklar. Yani sonuçta zaten seçilecek olanla sadece temel olarak aynı kalacak. Benim tercihim belki genele uymayacak ama 4 üncü den yana.Sebebine gelince o yapının sitenin ilk görünümünde insan aklında çok daha bilgi dolu olduğunu ve işini bilen insanlar tarafından yapıldığını göstereceğini düşünüyorum. Ana sayfa üzerindeki bölümlerde sitenin tüm içeriği bir şekilde hedefi tam vuracak şekilde düzenlenebilir ve ilgi arttırılarak katılımı pekiştirecektir.
Bu arada söylemeden edemeyeceğim 1 ve 2 nolu seçeneklerin bende blog sayfası gibi olduğunu düşünüyorum ve bloglarıda arama sonucunda direk ilgilendiğim bir makale yok ise hiç bakmadan kapatırım.İçine bakmak içimden gelmez Teşekkür Edenler: Maranon, |
|
|
Levent Boyacıoğlu
|
|
![]() |
|
Maranon
Moderator
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 11:22pm |
|
O halde son durum şu şekilde
1. anasayfa olsun diyenler > 9 kişi 2.
anasayfa olsun diyenler > 3. anasayfa olsun diyenler
> 1 kişi 4. anasayfa olsun diyenler > 1 kişi Konuya yazmayan üyelerden ricam lütfen konuda görüşlerinizi belirtiniz. |
|
|
Sergen Tuncer
Corydoras similis |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 11:28am |
|
Ben de beğendiğimi ekleyeyim, en çok 1. hoşuma gitmişti
![]() 1. anasayfa olsun diyenler > 10 kişi 2. anasayfa olsun diyenler > 3. anasayfa olsun diyenler > 1 kişi 4. anasayfa olsun diyenler > 1 kişi |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
Maranon
Moderator
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Tem 2010 Saat 12:33pm |
|
Ben de 1 diyorum.
1. anasayfa olsun diyenler > 11 kişi 2.
anasayfa olsun diyenler > 3. anasayfa olsun diyenler
> 1 kişi 4. anasayfa olsun diyenler > 1 kişi |
|
|
Sergen Tuncer
Corydoras similis |
|
![]() |
|
wizi_emre
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 29 Eki 2009 Şehir: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı wizi_emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2010 Saat 4:03pm |
|
Haddim sayılmıyabilir fakat
http://www.free-wordpress-theme.net/demo/?themedemo=aquarium gibi temaklaqrda önerebilirim. İndirilebilir + olarak wordpress |
|
![]() |
|
rengarenk
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 13 Haz 2010 Şehir: MANİSA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rengarenk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2010 Saat 8:52pm |
|
Birinci sayfa diyorum ben de. Ancak Emre Bey'in önerdiğini de yabana atmamak gerek.
Esenlikler... |
|
|
Bilgi paylaştıkça güzeldir...
Mevlüt ACAR |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |