![]() |
Anasayfa Seçenekleri |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Yazar | |
Maranon
Moderator
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Hatay Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Anasayfa SeçenekleriGönderim Zamanı: 25 Haz 2010 Saat 11:00pm |
|
http://www.styleshout.com/templates/preview/FreshMedia11/index.html
http://www.free-css.com/free-css-templates/page58/balloon-fest.php#bookmarks
http://www.free-css.com/free-css-templates/page77/clouds.php#bookmarks
http://www.free-css.com/free-css-templates/page108/turn-out-mag.php#bookmarks Düzenleyen Maranon - 25 Haz 2010 Saat 11:24pm |
|
|
Sergen Tuncer
Corydoras similis |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2010 Saat 11:21pm |
|
Ve arkadaşlar bu şablonlara bakıp beğendiğinizi söylerken, oradaki resim ve fotoğrafları (header kısmındaki de) baz almayın lütfen çünkü onlar silinecek. İçeriğin sunulacağı yerler, genel görünüş ve uyum, rahat okunurluk gibi faktörleri düşünerek seçiminizi söylemenizi rica ediyoruz... +1 Diyenler: Maranon, |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2010 Saat 11:40pm |
|
3.sü bizle alakasız,4.sü çok resmi duruyor.Ben 2.sini beğendim ama bilmiyorum sizin görüşleriniz nelerdir? Teşekkür Edenler: Maranon, |
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2010 Saat 11:50pm |
|
Şimdi Sergen'le benim görüşlerimiz en son, herkesi etkilemeyelim diye ![]() Not: Şablonların büyük halini görmek için şablonun hemen sağında yazan "Live Demo"ya tıklayın. +1 Diyenler: Maranon, |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
mustafamutlu
Moderator
Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2009 Şehir: BURSA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafamutlu
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 11:27am |
|
Sanki 1.si daha hoşuma gitti.
Teşekkür Edenler: Maranon, |
|
|
MUSTAFA MUTLU
NİLÜFER / BURSA |
|
![]() |
|
kusay
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 31 Tem 2009 Şehir: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 2:56pm |
|
İlk seçenek çok kullanışlı görünüyor. İkinciside düşünülebilir.
Teşekkür Edenler: Maranon, |
|
|
Gökhan KAYA
"Afrika yada Güney Amerika ormanlarında yürüyorsanız yere bakmayı unutmayın. Büyük bir medeniyet aşağıda size karşı savaş açmış olabilir." |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 3:10pm |
|
Anasayfamızı oylamayla seçeceğiz. Bu yüzden herkesin iyi düşünüp tek bir seçenek belirlemesini rica edeceğiz. Şöyle bir liste hazırlamak uygun olur sanırım.
1. anasayfa olsun diyenler > 2 kişi 2. anasayfa olsun diyenler > 1 kişi 3. anasayfa olsun diyenler > 4. anasayfa olsun diyenler >
Düzenleyen gulay - 26 Haz 2010 Saat 3:11pm |
|
|
Gülay Baran
|
![]() |
|
aqua_boy
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 3:23pm |
|
1.'si gerçekten mükemmelmiş ... Hem sade, hem etkileyici .. Teşekkür Edenler: Maranon, |
|
|
Cenk Sinor
Amazon Fishery |
|
![]() |
|
Maranon
Moderator
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Hatay Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 3:26pm |
|
1. anasayfa olsun diyenler > 3 kişi 2. anasayfa olsun
diyenler > 1 kişi 3. anasayfa olsun diyenler > 4.
anasayfa olsun diyenler >
|
|
|
Sergen Tuncer
Corydoras similis |
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 3:59pm |
|
1.sinin ben demo görünümünü göremediğim için tercihimi son üçünden birinde kullanmıştım.Demo haliyle linkini atabilir misiniz?
|
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |