![]() |
Love Story |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Barış ER
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Love StoryGönderim Zamanı: 10 Tem 2010 Saat 3:27am |
|
KEYİFLİ SEYİRLER.
|
|
|
Barış ER- İZMİR
www.guppyfunclub.com |
|
![]() |
|
yakuzajr
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Şehir: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Tem 2010 Saat 2:15pm |
|
izleyemiyorum
+1 Diyenler: mustafamutlu, |
|
|
Burak BURAN
|
|
![]() |
|
ashiza
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Şehir: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Tem 2010 Saat 4:45pm |
|
|
![]() |
|
Barış ER
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2009 Şehir: İZMİR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2010 Saat 1:59pm |
|
Arkadaşlar kusura bakmayın. Bir süre giriş sorunu yaşadım. Sağolsun arkadaşlar hallettiler.
İzlesene .coma da yüklemiştim. Yumurtaların akibetine gelince . 3-4 gün bir sorun yoktu. Fakat daha sonra yumurtaların zarını tankta gördüm ve yavrular ortada yoktu. Sanırım bozuldu yumurtalar. Bu süreçte hiç su değişimi yapmadım. Olağandan daha az yemleme yaptım. Fakat olmadı , sorun nerede açıkçası merak ediyorum!!! http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-albino-gold-vatoz-ciftlesme/2342369 |
|
|
Barış ER- İZMİR
www.guppyfunclub.com |
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2010 Saat 2:08pm |
|
Suyun organik yükü fazlaysa bozulma sebebi olarak birincil etmen budur.Bu oranı düşürmek için aktif karbon kullanımına gidilebilir.
|
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2010 Saat 2:58pm |
Barış, daha geçen gün başka bir konuda karbonun genelde bilinenden farklı bir uygulamasını konuştuk, şuraya bir göz atarsan belki faydalı olur ![]() |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |