![]() |
1. Yıl |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Maranon
Moderator
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: 1. YılGönderim Zamanı: 26 Tem 2010 Saat 3:09pm |
|
Bugün fark ettim 2 gün sonra bu forum 1. yılını dolduruyor. Zaman ne çabuk geçmiş.
|
|
|
Sergen Tuncer
Corydoras similis |
|
![]() |
|
gulay
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 290 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2010 Saat 11:36pm |
|
Vay beee diyesim geldi gerçekten...
![]() Şimdiye kadar birlikte tartıştığımız, şaşırdığımız, sevindiğimiz herkese teşekkür ederim. Çok güzel ve derin konu paylaşımları yapılıyor. Sırf sözcüklerle değil savunduğumuz fikirleri, beslediğimiz balıkları ve daha birçok şeyi birbirinden benzersiz fotoğraflarla da destekledik ve destekliyoruz. Bu güzel paylaşımların hep artarak sürmesini diliyorum... |
|
|
Gülay Baran
-Discus 130x50x50 -Bitkili Synodontis Eupterus ve Pantodon Buchholzi 110x50x50 -Nano Bitkililer |
|
![]() |
|
unotim123
Yönetici
Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Şehir: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı unotim123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 7:18am |
|
Daha dün gibi hatırlıyorum bu forumu kurmak için buluştuğumuzu. ![]() +1 Diyenler: gulay, |
|
|
Onur ŞAHİN
Corydorasss!!! |
|
![]() |
|
volkantr34
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 09 Kas 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkantr34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 1:23pm |
|
Daha nice senelere desek yanlış olmaz o zaman... :) Forumun kurulup geliştirilmesi ve bizi bu çatı altında topladığı içinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.. Teşekkür Edenler: gulay, |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |