Kedibalıkları Sitesi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > FORUM BİLGİLERİ > Forum Kuralları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Forum Kuralları
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuForum Kuralları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 362
Mesajın Direkt Linki Konu: Forum Kuralları
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 12:07pm
                                           FORUM KURALLARI 

AMAÇ

Kedibaliklari.com forumları ülkemizde kedi balıklarını tanıtmak, yaygınlaştırmak ve hobicileri biraraya getirerek bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla kurulmuştur.

GENEL KURALLAR

1- Aşağıdaki kurallara uymayan üyelere yönetim tarafından yaptırım uygulanır, silinebilir veya siteden uzaklaştırılabilirler.

2- Foruma üye olan herkes yöneticilerin tarafsızlığını kabul etmiş sayılırlar.

3- Kedibaliklari.com forumlarında hiçbir ticarin kuruluşun reklamı yapılamaz, sembol, logo ya da linki belirtilemez.

4- Yönetimce değiştirilen forum kuralları bu sayfadan üyeler tarafından takip edilmelidir. Üye olan herkes bu kuralları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılır.

5- Yönetim forum kurallarında istediği zaman değişikliğe gitme hakkını saklı tutar.

6-Öngörülmeyen durumlar halinde karar alma ve yaptırım uygulama yetkisi yönetime aittir.

FORUMA KAYIT ve İÇERİK

1- COPPA tarafından yayınlanan kurala göre 13 yaşın altındaki kişilerden bilgi toplanamaz. 13 yaş altındaki kişilerin foruma kayıt olması yasaktır.

2- Profil bilgilerine ad soyad ve bulunulan şehir; ayrıca imza kısmına da ad soyad yazılmalıdır.

3- Forumlarda kişisel tartışma yaratan, toplum kurallarına uymayan, toplum düzenini bozan, hakaret eden, Türkçe imla ve dilbilgisi kuralarına uymayan üyelerin mesajları silinir veya düzenlenir.

4- İmza, avatar ve kullanıcı adında dinleri, dilleri, ırkları, mezhepleri, partileri, siyasi düşünceleri yüceltici veya aşağılayıcı ibareler, siyasi parti bayrağı, siyasi lider, dini lider gibi bu düşünceleri belirten simgeleri olan veya karşı takım taraftarlarına cevap hakkı doğuran; kışkırtıcı simge ve yazı bulundurulamaz.

5- Yönetimin iznini almadan üyeler imzalarında başka bir sitenin linkini veremezler. Link verilmek istenirse üye profilindeki Ana Sayfa bölümüne yazılabilmektedir. 

6- Her üyenin bir hesap alma hakkı vardır. 2 veya daha fazla hesabı olan üyelere yaptırım uygulanır. Birden fazla üyeliği olanlar IP adresinden tespit edilir. Aynı IP adresinden birden fazla kişi bağlanıyorsa önceden yönetime bildirilmelidir. Üyelikler aksi halde bilgi verilmeksizin silinir veya engellenir.

7- Sahte bilgi ile kayıt olan üyeler tespit edildiğinde haber verilmeksizin silinir. Bilgilerin geçerli ve doğru olması gerekmektedir.

8- Doğru forumlara açılmayan konular taşınır.

9- Aynı konu farklı forumlara ve birkaç defa daha açılmamalıdır.

10- Benzer bir konu ile ilgili birden fazla konu açmak yerine, mesajlar bir konu içerisinde birleştirilmelidir.

11- Forum başlıkları konuyu açıklayıcı nitelikte olmalıdır. Yardım, Acil, Bakın gibi konu başlıkları kullanılmamalıdır. Konu başlığı bir kişinin ismi ve nicki olamaz. Kişiye mesaj göndermek için özel mesaj kullanınız.

12- Başka sitelerden kaynak belirtmeden bilgi alıntısı yapılmamalıdır.

13- Ortak alımlarda sitenin ticari kaygısı olmadığı üyeler tarafından kabul edilmiş sayılır. Ortak alımlar tamamen nadir türlere ulaşabilme kaygısı taşımaktadır. Diğer kaygılardan bağımsızdır.

14- İlanlardan kedibaliklari.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.Yasal yükümlülükleri satıcıyı ilgilendirir. En iyisi görerek almak olduğu için kedibaliklari.com olarak bunu öneririz.

15- Özel Mesaj ile veya konuya mesaj göndererek reklam, tanıtım veya duyuru yapmak yasaktır. Mesajın tavsiye mi yoksa reklam nitelikli mi olduğuna yönetim karar verir.

16- Forumda cinsellik, şiddet ve bunlar gibi genel ahlaka aykırı yazıların, resimlerin, videoların ve benzeri her türlü materyalin kanunen bir engel olmasa dahi paylaşılması, dağıtılması, avatar olarak kullanılması yasaktır.

17- Forumda crack, serial, virüs ve benzeri zararlı yazılımların, korsan yazılımların ve korsan yazılımlarda kulanılan bilgi ve dosyaların paylaşımı, dağıtımı yasaktır. Paylaşılan program, link, site vb'den bilgisayarınıza gelebilecek zararlardan forumumuz sorumlu değildir.

18- Üyeler kendi paylaşımlarından sorumlu olduğundan sitemiz üzerinden yapacakları herhangi bir yasadışı paylaşımdan kendileri sorumludurlar.

19- Üyeler mesajlarında birbirine karşı azami derecede saygılı olmalıdır.Yönetim olarak üyelerin yıpranmasını ve forumun kavga ortamına dönüşmesini istememekteyiz.Mesajlarında üyelere karşı ağır itham,nedensiz suçlamada bulunan ve hakaret düzeyinde söylemlerde bulunanlara uygun görülen cezalar verilecektir.

20- Kedi balıklarıyla ilgili olmayan konular eklenemez. (Bu kurala forum dışı konular dahil değildir.)

FORUMDAN SİLİNME ve UZAKLAŞTIRILMA

1- Foruma üye olanların mesaj atmadıkları için üyeliği silinmez.

2- Üyeler isterlerse hesaplarını sildirmek için yönetime başvurabilirler.

3- Forum kurallarına uymayan kişiler yönetim kararıyla belirlenen süre kadar uzaklaştırma alır ya da üyeliği iptal olur.

Düzenleyen Matrak - 02 Ağu 2009 Saat 10:09pm

Onur ŞAHİN

Corydorasss!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.60
Copyright ©2001-2009 Web Wiz