Kedibalıkları Sitesi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > TEKNİK BİLGİLER > Makaleler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Akvaryumda çay kullanımı
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Akvaryumda çay kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yakuzajr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Akvaryumda çay kullanımı
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 3:01pm
Yumurtalar 2 3 gündür çıkmıyor ya kaç gün sonra çıkacak, araştırdım 5 günde çıkıyormuş doğru mu ?

Düzenleyen Maranon - 23 Nis 2010 Saat 12:08am

Burak BURAN
Yukarı Dön
sancos Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sancos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 11:40pm
Bu arada dün denemek için 160 lt amerikan tankına bir kaşık çay attım. Benim sivri zeka "coniler" yem sanıp çayları yediler. Baktım ciddi ciddi yediler...   Arkadaşın papağanı (jako) çay tiryakisi. İnşallah bizim balıklarda tiryaki olmazlar :)
Serdar (29)/ Ankara
Yukarı Dön
Baracuda Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Baracuda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2010 Saat 12:39am
Orjinalini yazan: sancos

Bu arada dün denemek için 160 lt amerikan tankına bir kaşık çay attım. Benim sivri zeka "coniler" yem sanıp çayları yediler. Baktım ciddi ciddi yediler...   Arkadaşın papağanı (jako) çay tiryakisi. İnşallah bizim balıklarda tiryaki olmazlar :)

Bunu bilerek mi yaptınız, yoksa yanlış uygulamamı ben deminin kaşık hesabı konduğunu biliyorum ama.

Ali DÖNMEZER
Yukarı Dön
yakuzajr Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yakuzajr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2010 Saat 7:29pm
sancos bey yanlış kullanmısınız ondan yerler poset gibi süzebilecek bir şeye koysaydınız birşey olmasdı birdahakine süzilebilecek birşeye koyarsanız daha saglıklık cay kullanımı olur.
Burak BURAN
Yukarı Dön
Kaan ERDAL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 77
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaan ERDAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 12:04am
Orjinalini yazan: yakuzajr

sancos bey yanlış kullanmısınız ondan yerler poset gibi süzebilecek bir şeye koysaydınız birşey olmasdı birdahakine süzilebilecek birşeye koyarsanız daha saglıklık cay kullanımı olur.

Poşetle çay koymak da fayda getirmez. İlla kaynar suya koyup kendimiz içer gibi dem suyunu çıkartıp bu suyu eklemeliyiz...

+1 Diyenler: thordius,
Yukarı Dön
yakuzajr Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yakuzajr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 12:06pm
Nasıl istersen öyle yap ama benim dedigim gibi daha yararlı
Burak BURAN
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.60
Copyright ©2001-2009 Web Wiz