![]() |
Akvaryumda çay kullanımı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
yakuzajr
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Şehir: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Akvaryumda çay kullanımıGönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 3:01pm |
|
Yumurtalar 2 3 gündür çıkmıyor ya kaç gün sonra çıkacak, araştırdım 5 günde çıkıyormuş doğru mu ?
Düzenleyen Maranon - 23 Nis 2010 Saat 12:08am |
|
|
Burak BURAN
|
|
![]() |
|
sancos
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 11 Oca 2010 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 11:40pm |
|
Bu arada dün denemek için 160 lt amerikan tankına bir kaşık çay attım. Benim sivri zeka "coniler" yem sanıp çayları yediler. Baktım ciddi ciddi yediler... Arkadaşın papağanı (jako) çay tiryakisi. İnşallah bizim balıklarda tiryaki olmazlar :)
|
|
|
Serdar (29)/ Ankara
|
|
![]() |
|
Baracuda
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 07 Kas 2009 Şehir: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Nis 2010 Saat 12:39am |
Bunu bilerek mi yaptınız, yoksa yanlış uygulamamı ben deminin kaşık hesabı konduğunu biliyorum ama. |
|
|
Ali DÖNMEZER
|
|
![]() |
|
yakuzajr
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Şehir: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Nis 2010 Saat 7:29pm |
|
sancos bey yanlış kullanmısınız ondan yerler poset gibi süzebilecek bir şeye koysaydınız birşey olmasdı birdahakine süzilebilecek birşeye koyarsanız daha saglıklık cay kullanımı olur.
|
|
|
Burak BURAN
|
|
![]() |
|
Kaan ERDAL
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Şub 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kaan ERDAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 12:04am |
Poşetle çay koymak da fayda getirmez. İlla kaynar suya koyup kendimiz içer gibi dem suyunu çıkartıp bu suyu eklemeliyiz... +1 Diyenler: thordius, |
|
![]() |
|
yakuzajr
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 12:06pm |
|
Nasıl istersen öyle yap ama benim dedigim gibi daha yararlı
|
|
|
Burak BURAN
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |